Hulplijn: 0318 - 54 78 70

Hulpverlening Regio Staphorst

Terug naar alle locaties

Informatie en aanmelden

Voor informatie en/of hulpvragen is er maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 10.00 uur telefonisch spreekuur.   Je hebt dan rechtstreeks contact met een hulpverlener, die aangeeft hoe het vervolgtraject eruit zou kunnen zien. Buiten dit spreekuur zijn we beperkt bereikbaar en krijg je de mogelijheid om de voicemail in te spreken. Hulpvragen kun je ook via het contactformulier indienen.

Regio Staphorst

Woon je in Staphorst of in de regio (o.a. Zwolle, Kampen, Urk en Hardenberg) en wil je je aanmelden voor christelijke hulpverlening of informatie opvragen? Bel dan naar het algemeen advies-en informatienummer 0318 - 54 78 70. Woon je buiten deze regio, zie dan voor verdere informatie onder 'locaties'.

Financiële bijdrage

Ben je woonachtig in de gemeente Staphorst dan zijn de gesprekken kosteloos; zie hieronder informatie DMW Staphorst.                                                 Woon je in de regio Staphorst dan is  de eigen bijdrage € 67,50 per uur. Dit wordt gefactureerd per contactmoment (begeleidingsgesprekken, telefoon, e-mail, whatsapp) en de daarbij noodzakelijke verslaglegging, in geval het contactmoment 10 minuten of meer tijd heeft gevraagd van de hulpverlener. Hiermee draag je, samen met de participerende kerken, bij om op een financieel verantwoorde manier de hulpverlening te realiseren.

Er kunnen echter omstandigheden zijn, waardoor je niet in staat bent om het bovenstaande bedrag te betalen. Wanneer dit op jou van toepassing is, hebben we graag contact met je om samen naar een oplossing te zoeken, zodat we toch van betekenis kunnen zijn.

Indien je niet in staat bent om naar de locatie te komen, kunnen wij (in uitzonderlijke situaties) bij je thuis komen. Hiervoor  worden reiskosten en reistijd in rekening gebracht.

DMW Staphorst

Algemene lokale informatie

Stichting Schuilplaats heeft in 2008 een hulpverleningslocatie geopend in Staphorst op initiatief van de Hersteld Hervormde Gemeente in Staphorst. DMW (Diaconaal Maatschappelijk Werk) Staphorst wordt de laatste jaren grotendeels gefinancierd door de burgerlijke gemeente van Staphorst. De Hervormde Gemeente ondersteunt deze locatie door middel van een werkgroep. De gesprekken vinden plaats in het Carinova gebouw in Staphorst.

Financiële bijdrage

De hulp die DMW Staphorst verleent, is voor de hulpvrager kosteloos. Dit wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met de Burgerlijke Gemeente van Staphorst.

Giften

Jouw steun voor dit belangrijke werk is van harte welkom!  Je kunt een gift overmaken op: NL18INGB0001341400 van Stichting Schuilplaats o.v.v. 'Regio Staphorst'. Hiermee maak je het mogelijk dat mensen die de eigen bijdrage niet kunnen betalen toch de noodzakelijke hulp en ondersteuning krijgen. Namens hen: hartelijk dank!

Voor aanvullende informatie over financiën verwijzen we u naar Financiën  en Vergoedingen.

Medewerkers


Esther

Psychosociaal hulpverlener

Regio Staphorst

Regio Noord Nederland

Henrieke

Psychosociaal hulpverlener

Regio Staphorst

Regio Noord Nederland

Jacolien

Psychosociaal hulpverlener

Regio Staphorst

Regio Noord Nederland