Hulplijn: 0318 - 54 78 70

Hulpverlening Regio Veluwe

Terug naar alle locaties

Informatie en aanmelden

Voor informatie en/of hulpvragen is er maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 10.00 uur telefonisch spreekuur. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0318 - 54 78 70. Je hebt dan rechtstreeks contact met een hulpverlener, die aangeeft hoe het vervolgtraject eruit zou kunnen zien. Buiten dit spreekuur zijn we beperkt bereikbaar en krijg je de mogelijkheid om de voicemail in te spreken. Hulpvragen kun je ook via het contactformulier indienen.

Regio Veluwe

Woon je in Regio Veluwe en wil je je aanmelden voor christelijke hulpverlening of informatie opvragen? Bel dan naar het algemeen advies- en informatienummer 0318 - 54 78 70. Woon je buiten deze regio, zie dan voor verdere informatie onder 'locaties'.

Algemene lokale informatie

Schuilplaats regio Veluwe is voortgekomen uit de locatie DMW Apeldoorn. Sinds 1 januari 2016 heeft Stichting Schuilplaats een hulpverleningslocatie in Apeldoorn. DMW (Diaconaal Maatschappelijk Werk) Apeldoorn werd mede mogelijk gemaakt door participerende kerken in Apeldoorn die het werk ondersteunden.

Financiële bijdrage

In de regio Veluwe is de eigen bijdrage € 67,50,- per uur. Dit wordt gefactureerd per contactmoment (begeleidingsgesprekken, telefoon, e-mail, whatsapp) en de daarbij noodzakelijke verslaglegging, in geval het contactmoment 10 minuten of meer tijd heeft gevraagd van de hulpverlener. Hiermee draag je, samen met de participerende kerken, bij om op een financieel verantwoorde manier de hulpverlening te realiseren.

Stichting Schuilplaats zoekt zoveel als mogelijk samenwerking met kerkelijke gemeenten en heeft daarom met de volgende kerkelijke gemeenten/Universiteit in deze regio een Hulpverleningsovereenkomst afgesloten:

  • Gereformeerde Gemeente Apeldoorn
  • Hersteld Hervormde Gemeente Apeldoorn
  • Hersteld Hervormde Gemeente Elspeet-Vierhouten-Hulshorst-Udel
  • Hersteld Hervormde Gemeente Oldebroek-'t Harde
  • PKN Hervormde Wijkgemeente Eben-Haëzerkerk Apeldoorn
  • Theologische Universiteit Apeldoorn (TUA)

Wanneer jouw kerkelijke gemeente met ons een Hulpverleningsovereenkomst heeft, wordt je eigen bijdrage gereduceerd naar € 42,50 per uur.

Er kunnen echter omstandigheden zijn, waardoor je niet in staat bent om het bovenstaande bedrag te betalen. Wanneer dit op jou van toepassing is, hebben we graag contact met je om samen naar een oplossing te zoeken, zodat we toch van betekenis kunnen zijn.

Indien je niet in staat bent om naar de locatie te komen, kunnen wij (in uitzonderlijke situaties) bij je thuis komen. Hiervoor worden reiskosten en reistijd in rekening gebracht.

Giften

Jouw steun voor dit belangrijke werk is van harte welkom! Je kunt een gift overmaken op: NL18 INGB 0001341400 van Stichting Schuilplaats o.v.v. ‘Regio Veluwe'. Hiermee maak je het mogelijk dat mensen die de eigen bijdrage niet kunnen betalen toch de noodzakelijke hulp en ondersteuning krijgen. Namens hen: hartelijk dank!

Voor aanvullende informatie over financiën verwijzen we je naar Financiën en Vergoedingen.

Medewerkers


Janike

Psychosociaal hulpverlener

Regio Veluwe