Hulplijn: 0318 - 54 78 70

Hulpverlening Regio Veluwe

Terug naar alle locaties

Informatie en aanmelden

Voor informatie en/of hulpvragen kun je ons   contactformulier  gebruiken.  Je kunt ook telefonisch contact opnemen op 0318-547870. Wanneer wij de telefoon niet op kunnen nemen vragen wij je de voicemail in te spreken. Wij bellen dan zo snel mogelijk terug.  Woon je buiten deze regio, zie dan voor verdere informatie onder 'locaties'.

Algemene lokale informatie

Schuilplaats regio Veluwe is voortgekomen uit de locatie DMW Apeldoorn. Sinds 1 januari 2016 heeft Stichting Schuilplaats een hulpverleningslocatie in Apeldoorn.

Financiële bijdrage

In de regio Veluwe is de eigen bijdrage € 85,00 per uur.   Wanneer jouw kerkelijke gemeente met ons een hulpverleningsovereenkomst heeft, wordt je eigen bijdrage gereduceerd naar € 42,50 per uur.

Met de volgende kerkelijke gemeenten/universiteit in deze regio heeft Schuilplaats een hulpverleningsovereenkomst afgesloten:

  • Gereformeerde Gemeente Apeldoorn
  • Hersteld Hervormde Gemeente Apeldoorn
  • Hersteld Hervormde Gemeente Elspeet-Vierhouten-Hulshorst-Udel
  • Hersteld Hervormde Gemeente Oldebroek-'t Harde
  • PKN Hervormde Wijkgemeente Eben-Haëzerkerk Apeldoorn
  • Theologische Universiteit Apeldoorn (TUA)

De eigen  bijdrage wordt gefactureerd per contactmoment (begeleidingsgesprekken, telefoon, e-mail, whatsapp) en de daarbij noodzakelijke verslaglegging, in geval het contactmoment 10 minuten of meer tijd heeft gevraagd van de hulpverlener.

Er kunnen echter omstandigheden zijn, waardoor je niet in staat bent om het bovenstaande bedrag te betalen. Wanneer dit op jou van toepassing is, hebben we graag contact met je om samen naar een oplossing te zoeken, zodat we toch van betekenis kunnen zijn.

Indien je niet in staat bent om naar de locatie te komen, kunnen wij (in uitzonderlijke situaties) bij je thuis komen. Hiervoor worden reiskosten en reistijd in rekening gebracht.

Giften

Jouw steun voor dit belangrijke werk is van harte welkom! Je kunt een gift overmaken op: NL18 INGB 0001341400 van Stichting Schuilplaats o.v.v. ‘Regio Veluwe'. Hiermee maak je het mogelijk dat mensen die de eigen bijdrage niet kunnen betalen toch de noodzakelijke hulp en ondersteuning krijgen. Namens hen: hartelijk dank!

Voor aanvullende informatie over financiën verwijzen we je naar Financiën en Vergoedingen.

Medewerkers


Janike

Psychosociaal hulpverlener

Regio Veluwe