Hulplijn: 0318 - 54 78 70

Contactformulier

Stichting Schuilplaats / DMW biedt vanaf 1 mei 2020 zowel online gesprekken (beeldbellen) als face-to-face gesprekken. We vinden het fijn om je binnen de corona maatregelen (weer) te kunnen spreken op locatie. Wanneer je uitgenodigd wordt voor een face-to-face gesprek op één van onze gesprekslocaties hanteren we de nodige voorzorgsmaatregelen. Graag delen we deze met je, zodat ook jij op een goede wijze kunt voorbereiden op het gesprek. Het volgende kun je van ons verwachten en hopen we van jou te kunnen verwachten:

1) Als je vooraf aan het gesprek lichamelijke klachten hebt (koorts, griep, verkoudheid, hoesten, hoofdpijn) bel je vroegtijdig op om het gesprek om te zetten in beeldbellen of om het gesprek alsnog te annuleren.

2) Wees pas aanwezig op het tijdstip van afspraak, zodat je niet hoeft te wachten in het gebouw. Je kunt natuurlijk wel even buiten wachten of in de auto.

3) Op de gesprekslocatie geven we elkaar geen hand en houden we minimaal 1,5 meter afstand. De stoelen staan ook op voldoende afstand van elkaar.

4) Wanneer er ontsmettingsmiddelen worden aangeboden, maak je hier gebruik van wanneer je ons gebouw binnenkomt.

5) Koffie of thee word je aangeboden en op een veilig wijze aangereikt.

6) Gebruik bij voorkeur het toilet thuis, voordat je bij ons op gesprek komt.

Op deze wijze kunnen we, waar mogelijk, elkaar helpen om gezond te blijven. Alvast bedankt voor de medewerking!

Wil je je aanmelden bij ons voor christelijke hulpverlening? Vul dan dit contactformulier in. We nemen telefonisch contact met je op om de aanmelding verder door te spreken.