Hulplijn: 0318 - 54 78 70

Hulpverlening Regio Goeree-Overflakkee

Terug naar alle locaties

Informatie en aanmelden

Voor informatie en/of hulpvragen is er maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 10.00 uur telefonisch spreekuur.  Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0318 - 54 78 70. Je hebt dan rechtstreeks contact met een hulpverlener, die aangeeft hoe het vervolgtraject eruit zou kunnen zien. Buiten dit spreekuur zijn we beperkt bereikbaar en krijg je de mogelijkheid om de voicemail in te spreken. Hulpvragen kun je ook via het   contactformulier    indienen.

DMW Goeree-Overflakkee

Woon je op Goeree-Overflakkee en wil je je aanmelden voor christelijke hulpverlening of informatie opvragen? Bel dan naar het algemeen advies- en informatienummer 0318 - 54 78 70. Woon je buiten deze regio, zie dan voor verdere informatie onder 'locaties'.

Algemene regionale informatie

DMW (Diaconaal Maatschappelijk Werk) Goeree-Overflakkee is een gezamenlijk initiatief van Stichting De Vluchtheuvel en Stichting Schuilplaats. DMW Goeree-Overflakkee is eind 2017 van start gegaan. Dit is mogelijk gemaakt door warme betrokkenheid en structurele bijdrage van 16 participerende kerken op Goeree-Overflakkee.

In het voorjaar van 2020 zijn er gesprekken gevoerd met de burgerlijke gemeente van Goeree-Overflakkee wat resulteerde in een waardevolle samenwerking tussen de burgerlijke en kerkelijke gemeenten en de beide hulpverleningsorganisaties op basis van gezamenlijke afspraken. Binnen deze afspraken kunnen we 12 uur hulpverlening per week realiseren.

Algemene lokale informatie

De hulpverleningsgesprekken vinden plaats in verenigingsgebouw ‘De Hoeksteen’, van de PKN, hervormde gemeente Middelharnis. De ingang van de gesprekslocatie bevindt zich aan de voorkant van het verenigingsgebouw. Je kunt parkeren op één van de parkeerplaatsen nabij het verenigingsgebouw.

Financiële bijdrage

Tot 1 juni 2020 werden er kosten bij de cliënt in rekening gebracht om het werk van DMW Goeree-Overflakkee mede mogelijk te maken. Vanaf 1 juni 2020 worden de kosten gefinancierd door de burgerlijke gemeente van Goeree-Overflakkee. Dit betekent dat de hulpverlening vanaf die datum voor jou kosteloos is.

Indien je niet in staat bent om naar de locatie te komen, kunnen wij (in  uitzonderlijke situaties) bij je thuis komen. Hiervoor  worden reiskosten en reistijd in rekening gebracht.

Giften

Jouw steun voor dit belangrijke werk is  van harte welkom! Je kunt een gift overmaken op: NL18 INGB 0001341400 van Stichting Schuilplaats o.v.v. ‘Bijdrage Stichting Schuilplaats’. Hiermee maak je het mogelijk om zulke initiatieven als op Goeree-Overflakkee mogelijk te maken. Namens ons als organisaties: hartelijk dank! Voor aanvullende informatie over financiën verwijzen we je naar   Financiën  en Vergoedingen.

Medewerkers