Hulplijn: 0318 - 54 78 70

Hulpverlening Regio Rotterdam

Terug naar alle locaties

Informatie en aanmelden

Voor informatie en/of hulpvragen is er elke werkdag van 8.30 tot 10.00 uur telefonisch spreekuur. Je hebt dan rechtstreeks contact met een hulpverlener, die aangeeft hoe het vervolgtraject eruit zou kunnen zien. Buiten dit spreekuur zijn we beperkt bereikbaar en krijg je de mogelijkheid om de voicemail in te spreken. Hulpvragen kun je ook via het contactformulier indienen.

Regio Rotterdam

Woon je in Regio Rotterdam en wil je je aanmelden voor christelijke hulpverlening of informatie opvragen? Bel dan naar het algemeen advies-en informatienummer 0318 – 54 78 70.  Woon je buiten deze regio, zie dan voor verdere informatie onder  'locaties'.

Algemene regionale informatie

De gesprekken vinden plaats in Ridderkerk of Sliedrecht.

Financiële bijdrage

In de regio Rotterdam is de eigen bijdrage € 67,50 per uur. Dit wordt gefactureerd per contactmoment (begeleidinsgesprekken, telefoon, e-mail, whatsapp) en de daarbij noodzakelijke verslaglegging, in geval het contactmoment 10 minuten of meer tijd heeft gevraagd van de hulpverlener. Hiermee draag je, samen met de participerende kerken, bij om op een financieel verantwoorde manier de hulpverlening te realiseren.

Stichting Schuilplaats zoekt zoveel als mogelijk samenwerking met kerkelijke gemeenten. Wanneer jouw kerkelijke gemeente met ons een samenwerkingsovereenkomst heeft, wordt je eigen bijdrage gereduceerd naar € 42,50 per uur.

Er kunnen echter omstandigheden zijn, waardoor je niet in staat bent om dit bedrag te betalen. Wanneer dit op jou van toepassing is, hebben we graag contact met je om samen naar een oplossing te zoeken, zodat we toch van betekenis  kunnen zijn.

Indien je niet in staat bent om naar de locatie te komen, kunnen wij (in uitzonderlijke situaties) bij je thuis komen. Hiervoor worden reiskosten en reistijd in rekening gebracht.

Giften

Jouw steun voor dit belangrijke werk is van harte welkom!  Hiermee maak je het mogelijk dat mensen die de eigen bijdrage niet kunnen betalen toch de noodzakelijke hulp en ondersteuning krijgen. Namens hen: hartelijk dank!

Regio Rotterdam

Je kunt een gift overmaken op NL18 INGB 0001341400 ten name van Stichting Schuilplaats o.v.v. ‘Regio Rotterdam’.

Voor aanvullende informatie over financiën verwijzen we u naar Financiën  en Vergoedingen.

Medewerkers


Jojanneke

Psychosociaal hulpverlener

Regio A&V

Regio Rotterdam

Regio Gouda

Theo Wendt

Psychosociaal hulpverlener

Regio Noord-Brabant

Regio Rotterdam

Regio Gouda