Hulplijn: 0318 - 54 78 70

Hulpverlening Regio Rotterdam

Terug naar alle locaties

Informatie en aanmelden

Voor informatie en/of hulpvragen kun je ons   contactformulier  gebruiken.  Je kunt ook telefonisch contact opnemen op 0318-547870. Wanneer wij de telefoon niet op kunnen nemen vragen wij je de voicemail in te spreken. Wij bellen dan zo snel mogelijk terug.  Woon je buiten deze regio, zie dan voor verdere informatie onder 'locaties'.

Op dit moment hebben we een korte wachttijd in deze regio. We verwachten u binnen vier tot zes weken te kunnen uitnodigen voor een intakegesprek.

Financiële bijdrage

In de regio Rotterdam is de eigen bijdrage € 85,00 per uur. Wanneer jouw kerkelijke gemeente met ons een hulpverleningsovereenkomst heeft, wordt je eigen bijdrage gereduceerd naar € 42,50 per uur.  Met de volgende kerkelijke gemeente in deze regio heeft Schuilplaats een hulpverleningovereenkomst afgesloten:

  • Gereformeerde Gemeente Krimpen aan den IJssel
  • Gereformeerde Gemeente in Nederland te Dordrecht
  • Gereformeerde Gemeente in Nederland te 's-Gravendeel
  • Hersteld Hervormde Gemeente Ridderkerk
  • PKN Hervormde Gemeente Ridderkerk

De eigen bijdrage wordt gefactureerd per contactmoment (begeleidinsgesprekken, telefoon, e-mail, WhatsApp) en de daarbij noodzakelijke verslaglegging, in geval het contactmoment 10 minuten of meer tijd heeft gevraagd van de hulpverlener.

Er kunnen echter omstandigheden zijn, waardoor je niet in staat bent om dit bedrag te betalen. Wanneer dit op jou van toepassing is, hebben we graag contact met je om samen naar een oplossing te zoeken, zodat we toch van betekenis kunnen zijn.

Indien je niet in staat bent om naar de locatie te komen, kunnen wij (in uitzonderlijke situaties) bij je thuis komen. Hiervoor worden reiskosten en reistijd in rekening gebracht.

Giften

Jouw steun voor dit belangrijke werk is van harte welkom! Hiermee maak je het mogelijk dat mensen die de eigen bijdrage niet kunnen betalen toch de noodzakelijke hulp en ondersteuning krijgen. Namens hen: hartelijk dank!

Je kunt een gift overmaken op NL18 INGB 0001341400 ten name van Stichting Schuilplaats o.v.v. ‘Regio Rotterdam’.

Voor aanvullende informatie over financiën verwijzen we u naar Financiën en Vergoedingen.

Medewerkers


Arjan

Psychosociaal hulpverlener

Regio Rotterdam

Regio Gouda

Josien

Psychosociaal hulpverlener

Regio Rotterdam

Regio Gouda

Jojanneke

Psychosociaal hulpverlener

Regio A&V

Regio Rotterdam

Regio Gouda