Hulplijn: 0318 - 54 78 70

Hulpverlening Regio A&V

Terug naar alle locaties

Informatie en aanmelden

Voor informatie en/of hulpvragen kun je ons   contactformulier  gebruiken.  Je kunt ook telefonisch contact opnemen op 0318-547870. Wanneer wij de telefoon niet op kunnen nemen vragen wij je de voicemail in te spreken. Wij bellen dan zo snel mogelijk terug.  Woon je buiten deze regio, zie dan voor verdere informatie onder 'locaties'.

Op dit moment is er een langere wachttijd voor deze regio. Wil je eerder dan nu mogelijk is geholpen worden? Op basis van jouw hulpvraag kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld in andere regio’s.

Algemene lokale informatie

Stichting DMW Alblasserwaard & Vijfheerenlanden is in 1996 opgericht door een aantal diaconieën uit de regio. Zij signaleerden een grote behoefte aan identiteitsgebonden hulpverlening bij psychische, relatie-en opvoedproblemen. De stichting is een samenwerking aangegaan met Stichting Schuilplaats. De gesprekken vinden plaats in Sliedrecht of op een van de locaties van de sociaal teams in de  regio.

Financiële bijdrage

Voor DMW A&V ontvangen we structurele bijdragen van de participerende kerken uit de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en van een aantal burgerlijke gemeenten. Dit betekent dat voor inwoners van de gemeenten Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Vijfheerenlanden, Sliedrecht,  Papendrecht en Gorinchem de hulpverlening kosteloos is.

Voor  de inwoners van de gemeente  Alblasserdam  geldt een eigen bijdrage van € 25,00 per uur. Dit gereduceerde tarief is mogelijk door de bijdrage van kerkelijke gemeenten uit Alblasserdam. Er kunnen echter omstandigheden zijn, waardoor je niet in staat bent om dit bedrag te betalen. Wanneer dit op jou van toepassing is, hebben we graag contact met je om samen naar een oplossing te zoeken, zodat we toch van betekenis voor je kunnen zijn.

Indien je niet in staat bent om naar de locatie te komen, kunnen wij (in uitzonderlijke situaties) bij je thuis komen. Hiervoor worden reiskosten en reistijd in rekening gebracht.

Giften

Jouw steun voor dit belangrijke werk is van harte welkom! Je kunt een gift overmaken op: NL07RABO0359341764 t.n.v. de Stichting Diaconaal Maatschappelijk Werk A&V te Sliedrecht o.v.v. 'Diaconaal Maatschappelijk Werk A&V’. Hiermee maak je het mogelijk dat mensen die de eigen bijdrage niet kunnen betalen toch de noodzakelijke hulp en ondersteuning krijgen. Namens hen: hartelijk dank!

Voor meer informatie over financiën en vergoedingen verwijzen we naar Financiën  en Vergoedingen.

Klik hier voor meer informatie over Stichting DMW A&V.

Medewerkers


Jennie

Psychosociaal hulpverlener

Regio A&V

Bette

Psychosociaal hulpverlener

Regio A&V

Lindy

Psychosociaal hulpverlener | ACT therapeut | ST Molenlanden

Regio A&V

Marnella

Psychosociaal hulpverlener | EMDR therapeut | ST Hardinxveld-Giessendam

Regio A&V

Jojanneke

Psychosociaal hulpverlener

Regio A&V

Regio Rotterdam

Regio Gouda