Hulplijn: 0318 - 54 78 70

Jeugd

Soms zit het leven je niet altijd mee. Je wilt genieten van je vrienden, je schooltijd en de leuke dingen in het leven. Maar misschien lukt het jou niet om zo te genieten zoals je zou willen. Er kunnen negatieve gedachten zijn die je dwarszitten, of dingen waar je bang voor bent. Misschien lig je wakker van de relatie met je ouders of met je vrienden.

Vertrouwenspersoon

Het is het beste om zo snel mogelijk een gesprek aan te gaan. Zoek iemand die je vertrouwt: je ouders, de huisarts, een docent of vertrouwenspersoon op school. Als zij je niet verder kunnen helpen of als je voor je gevoel niemand hebt bij wie je terecht kunt, neem dan contact met ons op. We willen er voor je zijn en met je meedenken over wat jou gaat helpen.

In een eerste gesprek zullen we met je kijken wat je nodig hebt en of je met je vraag bij ons aan het goede adres bent. Als dat zo is, zullen we in de volgende gesprekken kijken naar allerlei verschillende onderdelen van je leven: school, werk, vrienden, gezin, vrije tijd, financiën. Wat gaat er al goed en wat kun je beter of anders doen? Ons doel is bereikt als jij je doelen bereikt heb. Als jij weer lekker in je vel zit.  Neem contact met ons op voor online hulpverlening of hulpverlening op één van onze 10 locaties.


Herken je jezelf of anderen in dit verhaal? Neem contact met ons op, of meld je aan voor onze (online) christelijke hulpverlening.