Hulplijn: 0318 - 54 78 70

Cursus Zelfvertrouwen

Terug naar alle cursussen

Voor wie wil groeien in een realistische kijk op zichzelf

Vraag jij je vaak af wat anderen van je vinden? Heb je moeite met 'nee' zeggen? Denk je vaak negatief over jezelf? Vind je het moeilijk om met kritiek om te gaan?   Worstel je als christen met zelfvertrouwen?
Misschien is de cursus zelfvertrouwen iets voor jou.

In de cursus zelfvertrouwen leer je op een realistische en Bijbelse manier naar jezelf te kijken. Je ontdekt waar je goed in bent en waar je aan kunt werken.

De thema's die aan de orde komen zijn observeren en interpreteren, boosheid uiten, omgaan met kritiek, nee zeggen, aandacht voor je gevoel, christelijk geloof en zelfwaardering, spreken in een groep en wensen uiten. Tijdens de bijeenkomsten krijg je informatie en gezamenlijke opdrachten, thuis mag je aan individuele opdrachten werken.

Cursus Zelfvertrouwen Sliedrecht

Bij voldoende aanmeldingen start op dinsdagmorgen 3 september van 9.30 -11.30  uur  de cursus Zelfvertrouwen in Sliedrecht.  De daaropvolgende  ochtenden vinden plaats op  10 september, 1 oktober, 15 oktober,  22 oktober, 12 november, 3 december en 17 december 2024.  Je kunt je aanmelden via het contactformulier.  Voor de inwoners van Alblasserwaard en Vijfherenlanden is deze cursus kosteloos en voor deelnemers buiten deze regio  geldt het huidige tarief van  € 55,- per bijeenkomst.


Schuilplaats Perspectief over Zelfvertrouwen: