Hulplijn: 0318 - 54 78 70

Cursus Zelfvertrouwen

Terug naar alle cursussen

Voor wie wil groeien in een realistische kijk op zichzelf

Vraag jij je vaak af wat anderen van je vinden? Heb je moeite met 'nee' zeggen? Denk je vaak negatief over jezelf? Vind je het moeilijk om met kritiek om te gaan?   Worstel je als christen met zelfvertrouwen?
Misschien is de cursus zelfvertrouwen iets voor jou.

In de cursus zelfvertrouwen leer je op een realistische en Bijbelse manier naar jezelf te kijken. Je ontdekt waar je goed in bent en waar je aan kunt werken.

De thema's die aan de orde komen zijn observeren en interpreteren, boosheid uiten, omgaan met kritiek, nee zeggen, aandacht voor je gevoel, christelijk geloof en zelfwaardering, spreken in een groep en wensen uiten. Tijdens de bijeenkomsten krijg je informatie en gezamenlijke opdrachten, thuis mag je aan individuele opdrachten werken.

Cursus Zelfvertrouwen Sliedrecht

Op dit moment staat er geen cursus Zelfvertrouwen in Sliedrecht gepland. Voor vragen hierover of de wens om uw zelfvertrouwen te vergroten door middel van individuele gesprekken, kunt u contact met ons opnemen door het invullen van het contactformulier of te bellen tijdens ons spreekuur.

Online cursus zelfvertrouwen

Bij voldoende aanmeldingen start medio september  de online cursus zelfvertrouwen. Deze  cursus zal plaatsvinden op   dinsdagen van 9.30-11.00 uur en via het programma Teams te volgen zijn.  Klik  hier op de flyer.

Deelname aan deze online cursus is gratis voor de  inwoners van de gemeente Staphorst.


Schuilplaats Perspectief over Zelfvertrouwen: