Hulplijn: 0318 - 54 78 70

Cursus Zelfvertrouwen

Terug naar alle cursussen

Voor wie wil groeien in een realistische kijk op zichzelf

Vraag jij je vaak af wat anderen van je vinden? Heb je moeite met 'nee' zeggen? Denk je vaak negatief over jezelf? Vind je het moeilijk om met kritiek om te gaan?   Worstel je als christen met zelfvertrouwen?
Misschien is de cursus zelfvertrouwen iets voor jou.

In de cursus zelfvertrouwen leer je op een realistische en Bijbelse manier naar jezelf te kijken. Je ontdekt waar je goed in bent en waar je aan kunt werken.

De thema's die aan de orde komen zijn observeren en interpreteren, boosheid uiten, omgaan met kritiek, nee zeggen, aandacht voor je gevoel, christelijk geloof en zelfwaardering, spreken in een groep en wensen uiten. Tijdens de bijeenkomsten krijg je informatie en gezamenlijke opdrachten, thuis mag je aan individuele opdrachten werken.

Cursus  Zelfvertrouwen Woudenberg

In januari 2021 start er bij voldoende aanmeldingen een nieuwe cursus. Data volgen op een later tijdstip.

Aanmelden?  Vul rechts op deze webpagina het informatieveld   in en  klik op 'Verzenden'.

Cursus Zelfvertrouwen Sliedrecht

In september 2020 start er een nieuwe cursus Zelfvertrouwen. De cursus zal starten op maandagavond 21 september om 19.00 uur. Momenteel is de avondgroep vol. Er start eventueel nog een ochtendgroep ook op 21 september bij voldoende aanmeldingen. Voor meer informatie over een deelname aan de ochtendgroep graag mailen naar info@diaconaalmaatschappelijkwerk.nl.

Voor DMW A&V ontvangen we structurele bijdragen van de participerende kerken uit de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en van een aantal burgerlijke gemeenten. Dit betekent dat voor inwoners van de gemeenten Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Vijfheerenlanden en Sliedrecht de hulpverlening kosteloos is.

Aan inwoners van burgerlijke gemeenten die onze stichting niet structureel subsidiëren wordt een eigen bijdrage voor de hulpverlening van € 35,00 per  cursusbijeenkomst gevraagd, in totaal €280,00 .


Schuilplaats Perspectief over Zelfvertrouwen: