Hulplijn: 0318 - 54 78 70

Cursus Zelfvertrouwen

Terug naar alle cursussen

Voor wie wil groeien in een realistische kijk op zichzelf

Vraag jij je vaak af wat anderen van je vinden? Heb je moeite met 'nee' zeggen? Denk je vaak negatief over jezelf? Vind je het moeilijk om met kritiek om te gaan?   Worstel je als christen met zelfvertrouwen?
Misschien is de cursus zelfvertrouwen iets voor jou.

In de cursus zelfvertrouwen leer je op een realistische en Bijbelse manier naar jezelf te kijken. Je ontdekt waar je goed in bent en waar je aan kunt werken.

De thema's die aan de orde komen zijn observeren en interpreteren, boosheid uiten, omgaan met kritiek, nee zeggen, aandacht voor je gevoel, christelijk geloof en zelfwaardering, spreken in een groep en wensen uiten. Tijdens de bijeenkomsten krijg je informatie en gezamenlijke opdrachten, thuis mag je aan individuele opdrachten werken.

Cursus  Zelfvertrouwen Woudenberg

In het Najaar start er bij voldoende aanmeldingen een nieuwe cursus op donderdagmorgen van 9.30-11.30 uur. Data volgen op een later tijdstip.

---

De cursus in Sliedrecht van het najaar 2019 zit inmiddels vol.   In 2020 zal er mogelijk weer een nieuwe cursus van start gaan. Data en tijdstip zullen tegen die tijd bekend gemaakt worden.

---

Aanmelden?  Vul rechts op deze webpagina het informatieveld   in en  klik op 'Verzenden'.


Schuilplaats Perspectief over Zelfvertrouwen: