Hulplijn: 0318 - 54 78 70

Hulpverlening Scherpenzeel - Renswoude

Terug naar alle locaties

Woon je in Scherpenzeel of Renswoude en wil je je aanmelden voor christelijke hulpverlening of informatie opvragen?  Bel dan naar het algemeen advies- en informatienummer 0318 - 54 78 70.

DMW Scherpenzeel

Stichting Schuilplaats heeft in 2013 een hulpverleningslocatie geopend in Scherpenzeel. DMW (Diaconaal Maatschappelijk Werk) Scherpenzeel wordt mede mogelijk gemaakt door structurele bijdragen van kerken uit Scherpenzeel/Renswoude en de burgerlijke gemeente Scherpenzeel.  De gesprekken vinden plaats in 'De Ruif'.

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie en/of hulpvragen is er elke werkdag van 8.30 tot 10.00 uur telefonisch spreekuur. Je hebt dan rechtstreeks contact met een hulpverlener, die aangeeft hoe het vervolgtraject eruit zou kunnen zien. Buiten dit spreekuur krijg je een telefoniste aan de lijn of een antwoordapparaat. Hulpvragen kun je ook via het contactformulier indienen.

Financiële bijdrage

Voor DMW Scherpenzeel ontvangen we een structurele bijdrage van de PKN Hervormd Scherpenzeel, de Hersteld Hervormde gemeente Scherpenzeel-Renswoude en de burgerlijke gemeente Scherpenzeel. De gesprekken zijn daardoor voor u als inwoner van Scherpenzeel kosteloos. Sinds 2020 ontvangen we ook subsidie van de burgerlijke gemeente Renswoude. Indien u in Renswoude woont, zijn ook voor u de gesprekken bij DMW Scherpenzeel kosteloos.  Wanneer u buiten Scherpenzeel woonachtig bent en niet kerkelijk of economisch verbonden bent met Scherpenzeel, is de eigen bijdrage gelijk aan Schuilplaats Midden Nederland

Giften

Uw steun voor dit belangrijke werk is daarnaast van harte welkom!

U kunt een gift overmaken op:  NL28 RABO0355135078 van de Diaconie Hervormde gemeente Scherpenzeel onder vermelding van 'Diaconaal Maatschappelijk Werk Scherpenzeel'. Hiermee maakt u het mogelijk dat de kerken het werk van DMW Scherpenzeel kunnen blijven financieren. Namens de cliënten en de kerken: hartelijk dank! Voor aanvullende informatie over financiën verwijzen we u naar Financiën.

Voor aanvullende informatie over financiën verwijzen we u naar Financiën.

Medewerkers