Christelijke hulpverlening Staphorst

Woont u in Staphorst en wilt u zich aanmelden voor christelijke hulpverlening of informatie opvragen? Bel dan naar het algemeen advies- en informatienummer 0318 - 54 78 70.

DMW Staphorst

DMW Staphorst is in 2008 opgericht in samenwerking met de diaconie van de Hersteld Hervormde Gemeente in Staphorst. Zij signaleerde een grote behoefte aan christelijk maatschappelijk werk in haar regio. De hulpverlening wordt uitgevoerd door Stichting Schuilplaats.

Informatie over de wijze waarop u zich kunt aanmelden voor hulpverlening van het DMW in Staphorst kunt u vinden onder Aanmelden en werkwijze.

Hulpaanbod en werkwijze

Het hulpaanbod en de werkwijze zijn identiek aan die van de overige locaties. Zie voor verdere informatie op deze site: zorgaanbod.

Financieel ondersteunen?

De hulp die DMW Staphorst verleent is voor de hulpvrager kosteloos. Dit wordt mogelijk gemaakt door de diaconie van de Hersteld Hervormde Kerk Staphorst, door de Burgerlijke Gemeente van Staphorst en door giften.

Indien u niet in staat bent om naar de hulpverleningslocatie te komen, kunnen wij (in uitzonderlijke situaties) bij u thuis komen. Hiervoor geldt dan een reiskostentarief van € 0.39 per gereden kilometer.

Uw steun voor dit belangrijke werk is van harte welkom! U kunt een gift overmaken op:  NL69RABO0393311988 van de Stichting Schuilplaats o.v.v. 'Diaconaal Maatschappelijk Werk Staphorst'. Hartelijk dank !

Neem contact op met onze locatie Staphorst

Hoogeweg 30
7951 DV Staphorst
Telefoon 0522 750925

Routebeschrijving naar locatie Staphorst

Vanuit de richting Zwolle:
Neem op de A28 afslag 23 Staphorst. Volg de borden richting Staphorst. Ga na 315 meter rechts afslaan naar de Achthoevenweg Hoogeweg. Na 221 meter links afslaan naar de Hoogeweg.

Vanuit de richting Meppel:
Neem op de A28 afslag 23. Ga na 255 meter linksaf de Rijksparallelweg op. Neem na 307 meter bij de rotonde de tweede afslag naar de Rijksweg. Op de Achthoevenweg Hoogeweg na 733 meter links afslaan naar de Hoogeweg.